Info

Empresa dedicada a la venta de carne de cordero, ternera y cabrito, comercializamos canales, hacemos despiece y corte.

Lunes - Sábado 8:00 - 17:30 Poligon industrial can verdalet, Carrer D, 114, 08490 Tordera, Barcelona + (34) 931 28 10 58 [email protected]

Tordixai S.L

Criança i Sacrifici

Criança i Sacrifici a Tordixai: Una Mirada Darrere de l’Excel·lència Càrnica

Al cor de Catalunya, a la pintoresca localitat de Tordera, es troba Tordixai, una empresa càrnia que ha perfeccionat l’art de la criança i el sacrifici animal. Des de la seva fundació, Tordixai s’ha compromès amb l’excel·lència en cada etapa del procés, des de la criança responsable fins al sacrifici humanitari. Aquest article explora l’equilibri delicat entre la criança ètica i la qualitat del producte final a Tordixai.

Criança Responsable: La Base de l’Excel·lència

A Tordixai, la criança responsable és fonamental. Des del moment en què els animals neixen, se’ls proporciona cura i atenció individualitzada. Les instal·lacions estan dissenyades per garantir el benestar dels animals, amb espais àmplis i còmodes que permeten el moviment lliure i el comportament natural.

L’alimentació és un altre aspecte crucial de la criança a Tordixai. Es seleccionen cuidadosament els ingredients per garantir una dieta equilibrada i nutritiva. Els animals s’alimenten amb una barreja de cereals, llegums i proteïnes, assegurant un creixement saludable i una qualitat òptima de la carn.

Sacrifici Humanitari: Respecte fins al Final

El sacrifici animal és un procés delicat a Tordixai, on el respecte i la humanitat són prioritaris. Es segueixen estrictes protocols per garantir el benestar dels animals durant aquest pas crucial. El personal qualificat realitza el sacrifici de manera ràpida i sense patiment, minimitzant l’estrès i el dolor.

Tordixai compleix amb totes les normatives i regulacions vigents en matèria de benestar animal i seguretat alimentària. Es realitzen inspeccions regulars per garantir el compliment d’aquests estàndards, assegurant la qualitat i la innocuïtat de la carn produïda.

L’Excel·lència en Cada Mossegada

El compromís de Tordixai amb la criança ètica i el sacrifici humanitari es reflecteix en la qualitat incomparable dels seus productes càrnics. Cada mossegada de carn de Tordixai és el resultat d’anys d’experiència, dedicació i passió per oferir el millor als seus clients.

A Tordixai, l’excel·lència no és només un objectiu, és un compromís. Des de la criança fins al sacrifici, cada pas del procés es porta a terme amb meticulositat i atenció al detall. El resultat final és una carn de qualitat superior, que deleita els paladars i respecta els principis ètics.

En resum, a Tordixai, la criança i el sacrifici van de la mà amb l’excel·lència. És un lloc on el respecte pels animals i la qualitat del producte final es troben al centre de tot el que fan.

Post a Comment

× How can I help you?