Info

Empresa dedicada a la venta de carne de cordero, ternera y cabrito, comercializamos canales, hacemos despiece y corte.

Lunes - Sábado 8:00 - 17:30 Poligon industrial can verdalet, Carrer D, 114, 08490 Tordera, Barcelona + (34) 931 28 10 58 [email protected]

Tordixai S.L

Distribució i Lliurament

Distribució i Lliurament a Tordixai: Portant l’Excel·lència Càrnia a la seva Porta

A Tordixai, la distribució i lliurament de productes càrnics és un procés meticulós dissenyat per garantir la màxima frescor i qualitat en cada comanda. Des de les instal·lacions de l’empresa fins a la porta del client, cada etapa es du a terme amb eficiència i precisió. Aquest article explora com Tordixai compleix amb el seu compromís de portar l’excel·lència càrnia directament a la seva porta.

Logística Eficient: Des de la Granja fins a la Taula

La logística eficient és fonamental a Tordixai. Des del moment en què es rep la carn fresca a les instal·lacions de l’empresa, s’inicia un procés cuidadosament coordinat per a la seva distribució i lliurament. S’utilitzen tecnologies avançades i sistemes de seguiment per garantir que cada comanda es processi de manera ràpida i precisa.

Lliurament Directe: Frescor Garantit

El lliurament directe és una de les característiques distintives de Tordixai. Els productes càrnics s’envien directament des de les instal·lacions de l’empresa fins a la porta del client, garantint la màxima frescor i qualitat en cada comanda. S’utilitzen vehicles refrigerats per mantenir la temperatura adequada durant el transport, assegurant que la carn arribi en perfectes condicions.

Atenció al Client Personalitzada: La seva Satisfacció és la Nostra Prioritat

A Tordixai, la satisfacció del client és una prioritat absoluta. S’ofereix una atenció personalitzada a cada client, des del moment en què realitza la seva comanda fins a la seva entrega final. L’equip d’atenció al client està disponible per respondre preguntes, resoldre problemes i garantir una experiència de compra sense problemes.

Compromís amb la Puntualitat i la Qualitat

Tordixai es compromet a lliurar els seus productes de manera puntual i fiable. S’estableixen horaris de lliurament flexibles per adaptar-se a les necessitats de cada client, garantint que la carn arribi en el moment i lloc indicats. A més, es realitzen controls de qualitat rigorosos en cada etapa del procés per garantir la frescor i seguretat dels productes lliurats.

L’Excel·lència Càrnia a la seva Alçada

En resum, a Tordixai, la distribució i lliurament de productes càrnics són més que simples processos; són maneres de portar l’excel·lència càrnia directament a la seva porta. Des de la granja fins a la taula, cada pas es duu a terme amb el més alt nivell de professionalisme i dedicació, garantint que vostè gaudeixi de la frescor i qualitat incomparables dels productes de Tordixai en cada àpat.

× How can I help you?