Info

Empresa dedicada a la venta de carne de cordero, ternera y cabrito, comercializamos canales, hacemos despiece y corte.

Lunes - Sábado 8:00 - 17:30 Poligon industrial can verdalet, Carrer D, 114, 08490 Tordera, Barcelona + (34) 931 28 10 58 [email protected]

Sobre nosaltres

Tordixai

Tordixai S.L.
Experts en Carn de Qualitat

Sobre Nosaltres

Tordixai S.L. és una empresa dedicada a la venda de carn d’anyell, vedella i cabrit procedents de granges de proximitat. Amb més de 3 generacions d’experiència en producció de carn ovina, el nostre compromís és satisfer les necessitats dels nostres clients i complir amb les exigències d’una societat que avança cap a una vida més saludable.

La Nostra Filosofia

Ens esforcem per mantenir un control exhaustiu de la qualitat de la nostra carn, des de la granja fins a la taula. Treballem amb races prèviament seleccionades i pràctiques d’engreix adequades per garantir un producte de màxima qualitat. Innovem constantment en alimentació animal per millorar el sabor, la textura i la durabilitat de la nostra carn.

 

Procés de Producció

Un cop els animals assolien el pes adequat, són traslladats a l’escorxador on són sacrificats seguint estrictament la normativa vigent de benestar animal. Oferim una varietat de formats de venda, des de canals senceres fins a elaborats d’anyell, garantint opcions per a tots els gustos i necessitats.

Control de Qualitat i Seguretat Alimentària

A Tordixai S.L., ens comprometem a disposar de sistemes que identifiquin i controlin els perills que puguin afectar la seguretat alimentària de la carn. Implementem un sistema d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC) per garantir la innocuïtat dels nostres productes.

Satisfacció del Client

El nostre compromís final és assegurar la total satisfacció del client. Complim amb els terminis establerts i atenem les seves necessitats i requeriments, minimitzant així les reclamacions i convertint-nos en proveïdors diferencials en el mercat.

Formes de contacte

 

Contacte

    × How can I help you?