Info

Empresa dedicada a la venta de carne de cordero, ternera y cabrito, comercializamos canales, hacemos despiece y corte.

Lunes - Sábado 8:00 - 17:30 Poligon industrial can verdalet, Carrer D, 114, 08490 Tordera, Barcelona + (34) 931 28 10 58 [email protected]

Tordixai S.L

Especejament i Envasament

Despiece i Envasament a Tordixai: L’Art de la Preparació Càrnia

A Tordixai, el procés de despiece i envasament és una etapa crucial en la creació de productes càrnics de qualitat superior. Des de l’arribada de la carn fresca fins a la seva presentació final, cada pas es duu a terme amb precisió i cura per garantir la frescor i la seguretat alimentària. Aquest article aprofundeix en l’art del despiece i envasament a Tordixai, destacant la dedicació i la mestria que es requereixen en aquest procés.

Despiece: Transformant la Carn en Talls Precisos

El despiece és el primer pas en el procés de preparació de la carn a Tordixai. S’executa per experts xarcuters que dominen l’art de l’anatomia animal i coneixen les tècniques adequades per obtenir talls precisos i d’alta qualitat.

Cada peça de carn es descompon amb cura i destresa, seguint els contorns naturals de l’animal. Es seleccionen els talls més adequats per a cada tipus de carn, assegurant el màxim aprofitament i la qualitat uniforme en cada porció.

Envasament: Preservant la Frescor i la Qualitat

Un cop la carn ha estat despeixada, passa al procés d’envasament a Tordixai. Aquí, s’utilitzen tecnologies avançades i tècniques d’envasament al buit per preservar la frescor i la qualitat del producte final.

Cada porció de carn es col·loca en envasos hermètics que protegeixen contra la contaminació i l’oxidació. Aquest mètode d’envasament al buit assegura que la carn conservi la seva frescor i sabor durant més temps, allargant la seva vida útil i garantint una experiència culinària excepcional per al consumidor final.

L’Excel·lència en Cada Presentació

A Tordixai, el despiece i envasament són més que simples processos; són formes d’art que reflecteixen el compromís de l’empresa amb la qualitat i l’excel·lència. Cada tall de carn i cada paquet envasat són el resultat de la dedicació i la mestria d’un equip de professionals apassionats pel seu treball.

Des dels talls més tradicionals fins a les presentacions més innovadores, a Tordixai es cuida cada detall per oferir als clients productes càrnics de la més alta qualitat. Ja sigui al taulell d’una xarcuteria o a la taula d’un restaurant de luxe, la carn despeixada i envasada de Tordixai sempre destaca per la seva frescor, sabor i qualitat inigualables.

Post a Comment

× How can I help you?